Free cookie consent management tool by TermsFeed

PROMIDŽBA UDOMITELJSTVA U ŠIBENSKO-KNINSKOJ ŽUPANIJI

17.03.2024.

Nizom aktivnosti u veljači i ožujku tim za udomiteljstvo Hrvatskog zavoda za socijalni rad, Županijske službe Šibensko-kninske županije, intenzivno je radio na promociji udomiteljstva.

Održani su brojni sastanci: s pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjanom Žurić, sa županom Šibensko-kninske županije Markom Jelićem, gradonačelnikom Drniša Josipom Begonjom, gradonačelnikom Knina Marijom Čačićem te šibenskim biskupom Tomislavom Rogićem.

Svi oni su izrazili podršku naporima tima u promociji udomiteljstva te ponudili pomoć u okviru svojih ovlasti od pomoći oko organizacije okruglih stolova, javnih tribina i edukacija do promocije udomiteljstva na njihovim službenim web stranicama.

Uz sastanke, članice tima za udomiteljstvo imale su i brojna gostovanja u lokalnim medijima kako bi sve važne informacije doprle do što većeg broja broja ljudi s ciljem širenja mreže udomiteljskih obitelji na području Šibensko-kninske županije.

 „Udomiteljstvo predstavlja plemenitu i nesebičnu praksu koja mijenja živote, pruža toplinu doma, ljubav i sigurnost onima koji to najviše trebaju“, poručile su članice tima za udomiteljstvo.

Pogledajte i poslušajte

Gostovanje u emisiji Pomalo na regionalnoj televiziji Diadora. 

Gostovanje na lokalnom portalu InfoVodice. 

Podijeli ovu stranicu

Odaberite platformu za dijeljenje ove stranice: