Free cookie consent management tool by TermsFeed

Aktivnosti Tima za udomiteljstvo Primorsko-goranske županije

23.04.2024.

Tim za udomiteljstvo Primorsko-goranske županije tijekom ožujka i travnja 2024. godine održao je nekoliko predavanja te gostovao u radioemisijama lokalnih radija sa svrhom promocije udomiteljstva na različitim lokacijama u Primorsko-goranskoj županiji. Na održanim predavanjima prisustvovalo je zainteresirano građanstvo koje se moglo upoznati s pravnim okvirom udomiteljstva te sa sadašnjom situacijom po pitanju udomiteljstva na tom području.

Na predavanju su aktivno sudjelovali udomitelji s područja Primorsko-goranske županije koji su svoja iskrena svjedočanstva podijelili s prisutnima te skrenuli pozornost na to s kojim su se izazovima susreli, ali i kako je njihov život oplemenilo udomiteljstvo. 

„Svako dijete ima pravo živjeti u obitelji, a kada to nije moguće, potrebno mu je osigurati smještaj. Postoje djeca koja ljubav i toplinu u poticajnom i pozitivnom obiteljskom okruženju osjete tek u udomiteljskoj obitelji. Udomiteljstvom nesebično pomažemo djeci, da u stabilnom i sigurnom obiteljskom ozračju, ostvare svoje potencijale kao punopravni članovi obitelji, ali i šire lokalne zajednice i društva.“

 

Podijeli ovu stranicu

Odaberite platformu za dijeljenje ove stranice: